JAG MÅSTE VÅGA HOPPA
"Clementine". Akryl och mixed media. 100x100cm.
 
Så var den klar. Det blev en ny personlig favorit! Väldigt otippat måste jag säga. Nu är jag på G och ska lansera min nya webshop! Det har snart gått ett helt år sen Kan Dee Shop men jag måste säga att jag behövt den här tiden av olika anledningar. Jag har behövt att bara få vara. Samla ny kraft. Och jag börjar känna mig redo att ta nya tag. Satsa igen. Men jag kommer aldrig att gå tillbaka till klädbranchen, har lärt mig så enormt mycket genom att vara där.
 
Nu vill jag satsa på konsten men det är mycket att förbereda inför lanseringen och listan är lång och fylls ändå hela tiden på med nya punkter. Jo, jag ställer höga krav på mig själv. Jag villatt det ska bli så bra som möjligt. Men visst ska jag inte ljuga och säga att jag inte känner mig lite rädd också. Kommer det funka? Kommer det gå runt? Många frågor i skallen. Dessutom kommer jag att köra helt solo, med Kan Dee Shop hade jag alltid mamma. Men det blir nog bara nyttigt att vara själv. Hjälp och stöd kommer jag att få ändå av min familj och det är ju guldvärt.
 
Så jag måste våga hoppa. Och jag känner i hela kroppen att det är det här jag ska göra och hålla på med.
 
Den nya webshopen kommer att lanseras snart. Inget datum är satt än men jag kan säga att det blir nångång i början på nästa år. Det kommer att gå att köpa prints, vykort och originalverk. Är så taggad!