BITCH WE GOT A PROBLEM


De flesta kan nog se att den här teckningen är rätt långt ifrån den typ av stil jag brukar göra. Men jag känner ett stort behov av att utvecklas och det här är en bra början tycker jag. Den är inte perfekt. Men det gör inget. Jag känner mig nöjd ändå. Det här är bara en början på ett nytt typ av skapande för min del. Och jag lär mig. Och jag vill lära mig mer. Jag vill skapa nånting som är ballt. Som gör att man får en wow känsla när man möter den. Kanske inte denna gång. Men jag ska dit en dag.

Sen slog det mig när jag scanna in den här att shit vad jag varit insnöad på att göra rutor runt allt jag ritar! Nog med det nu! Jag har blivit alldeles för fast vid att allt ska kunna passa på en t-shirt. Men vem säger att ett t-shirt motiv måste vara avlångt och liskom inramat? Nää nog måste jag släppa på det och släppa loss mer. Visst, jag måste fortfarande tänka, planera och mäta osv - för i slutändan måste det ju ändå passa som ett motiv på ett plagg. (Det är ju mitt jobb) Men jag behöver ju inte rita in allt i rutor haha, även om jag personligen tycker det är snyggt. Men allt behöver ju inte se så ut.

Misslyckades med akvarellen, men what the fuck. Det gör ju sin charm i sig. Allt ska inte behöva vara perfekt jämt. Det är DET som är det charmiga och intressanta. Sen så har jag haft problem med fläckar på den här också, ungefär på samma sätt som med Hardcore Lingerie. Men denna gång tror jag att det är det nya pappret jag provade. Detta är tecknat på ett helt blankt och "halt" papper.. Gillade INTE det.

Jag hade en tanke på att lägga in en massa text i den tomma rutan som har det röda krysset, men det blev alldeles för rörigt. Så jag lät bli. Den får va så här, och jag gillar den! Den är så annorlunda från allt annat jag brukar göra. Och den betyder nåt för mig. Det gör allt jag skapar men den här är lite speciell för den är väldigt personlig. Men vad den kan tänkas betyda för er och hur ni tolkar den får helt stå för er ♥