GOTT NYTT ÅR!
Medan de flesta andra nu firar nyår med champangeglasen laddade och fyllda inför 12 slaget, sitter jag själv totalt utmattad i min säng med en orolig Selma bredvid (jävla kuksmällare!!!) och en kreativ och inspirerad pojkvän vid ritbordet och tecknar på sin sista teckning för året. Jag har vart uppe sedan 6 i morse, for till Stockholm för att göra dreadsen som tog hela 6 timmar!
 
Jag har länge känt att jag inte velat göra något speciellt denna nyårsafton, helst bara vara hemma och göra absolut ingenting som vilken annan dag som helst. Sagt och gjort. Här är jag. Kanske också för att jag som sagt är totaaaalt utmattad. Att göra dreadsen kanske inte gjorde då ont som jag trodde att det skulle göra, men det var fysiskt påfrestande att bara sitta där. Jag har svårt att sitta still för länge och får nästan panik! Men jag klarade det och nu har jag mina druddlar.
 
Om jag ska vara ärlig så känner jag mig som ett freak! Jag tycker jag ser förjävlig ut och jag tycker dom blev lite för tjocka. De är dessutom helt stenhårda (okej inte stenhårda då men nästan) just nu så det går knappt att göra nånting med dem, det var ett under att jag fick upp dem där bak som på bilden. När jag släpper ut dreadsen så är det stora mellanrum mellan varje dread och de står rätt ut. Skitfult. Men jag gissar på att det ser mycket bättre ut om några månader, då de fått lägga sig till rätta och då de växt ut en bit från hårbotten.
 
Nåja, nu har jag iallafall gjort mina första dreads någonsin och jag tror att jag kan både vänja mig att ha dom samt lära mig att älska dom. Om inte annat så är det ju underbart att inte 'behöva ta hand om håret som ett vanligt hår' nu.
 
GOTT NYTT PÅ ER MINA FINA ♥