PROVHÄNGER MINA MÅLNINGAR
 
Det är väldigt kul och intressant att se vilken kraft sina målningar får när de kommer upp på väggen. Här har jag provhängt The Carneval och Venomous och tycker målningarna fick sig ett helt annat intryck. Det är ju såhär man hoppas på att få se sina målningar i framtiden. Hemmet börjar bli fullt med dukar nu men har lyckats sälja två original hittills och då har min webshop ännu inte lanserats. Känns overkligt, som i en dröm.. Man är nästan rädd att nån ska väcka en haha. När jag gick igenom mina färdiga verk fick jag se att jag målat 8 tavlor och den 9:onde har jag precis börjat på. Måleriet har verkligen tagit fart och mer vill jag skapa! Börjar även bli lite sugen på att göra nåt i blyerts igen, var otroligt länge sedan nu.
 
Vad gör ni såhär en fredagkväll? Eller, vad brukar ni göra en fredagkväll? Själv skulle jag vilja måla.. Älskar att måla eller rita just på kvällarna, gärna sent in på natten men får ångest eftersom att normen säger att man borde gå och lägga sig vid den här tiden. Visst kanske inte en fredagkväll.. men ändå.. Måste försöka jobba bort de där känslorna.. Vill kunna känna att jag kan ställa mig vid staffliet när jag än vill oavsett tid på dygnet. På dagarna har jag sällan skaparlust, det är ju "tyvärr" på kvällarna som lusten infinner sig hos mig men då får jag ju istället ångest för att det börjar bli så sent istället, så då blir det oftast inget gjort iallafall. Det är ett jävla dilemma det där. Känner ofta att jag inte hittar den "ultimata" ron i kroppen för att skapa pga det..
 
Usch vad jag svamlar.. fattar ni ens vad jag pratar om? Vad jag menar? Nu ska jag ta en dusch (Japp.. även den älskar jag att ta så sent som möjligt om kvällarna). Sen kanske det blir att skissa lite i sängen innan jag släcker. Puss på er mina fina ♥