BILDER FRÅN UTSTÄLLNINGEN
 
Well.. Jag kan typ aldrig hålla det jag lovar mig själv. Vad är det för fel på mig? Varför är jag så trög. Jag skulle ju ta tag ibloggen igen men det gick ju liksom inte sådär jätte bra som ni säkert märkt. Jag hoppas att ni inte är allt för besvikna på mig.. Jag kanske gör ett nytt försök.. eller också så låter jag det komma när det kommer.. Jag vet inte.. Kan ni inte bara ge mig en fet jävla bitch slap så att jag vaknar till liv igen? Känner mig hopplös ibland.
 
Hur som helst så ställde jag ju ut mina tavlor under kulturnatten i lördags, alla tre fick vara med vilket jag var så glad över. Det var hur mycket folk som helst som var där och tittade och jag måste säga att jag är stolt över att vara Västeråsare, vi har otroligt många duktiga konstnärer här. WOW säger jag bara. Det var jätteroligt att få ta del av allas fina verk, mingla runt och prata med andra konstnärsjälar. Stötte på två gamla klasskamrater från gymnasiet där vi gick bild och form och jag tror bannemej vi prata flera timmar om konst, de ställde också ut sina tavlor.
 
Ovan kommer tre riktigt dåliga bilder på mina verk från utställningen. Är ledsen över den dåliga bildkvaliten, men det får duga.