Om Kan Dee
Vem är Kan Dee?
Kan Dee är en tjej som föddes för 22 år sedan i Västerås och döptes till Sandra Forsman. Kan Dee föddes med ett stort intresse för att teckna, rita och måla. Hennes intresse för bild och konst upptäcktes redan på barnsben. Kan Dee har i stort sett alltid vandrat omkring på denna jord med en penna i högerhanden. Med den vildaste fantasin man kan tänka sig, har hon år efter år skapat nya verk, blivit bättre och utvecklats inom tecknandet. Kan Dee älskar att rita!

Personlighet?
Kan Dee är väldigt ödmjuk mot andra människor. Kan Dee är en lugn och snäll tjej. Det finns väl en skör del inom henne som gör att hon är väldgt mjuk och känslig. Kan Dee är mycket äventyrslysten och älskar impulsivitet! Hon är också en djup drömmare som kan hitta inspiration i allt.
Förövrigt är hon en glad, sprallig och galen tjej som älskar att grimarsera och fula sig inför de närmsta!

Bloggen?
Här i bloggen försöker Kan Dee få sin konst sedd. Eftersom att hon drömmer om en självförsörjande framtid inom konstnärs, mode och design yrket så får ni här följa hennes resa dit. Kan Dee säger att hon inte kommer att ge sig förrän hon nått sin personliga topp, sitt mål, sin största dröm. Hon vill att alla en vacker dag ska känna igen hennes konst och hennes "stil" i sitt tecknande. Hon säger att hon inte vet vem hon skulle vara utan hennes konst.

Kan Dee har alltid varit väldigt klädintresserad. Hon har alltid varit en sucker för t-shirts och toppar med tryck på. År 2007 kom hon på idén om att låta ett textiltryckeri trycka upp en av hennes teckningar på ett lass t-shirts! Och 2008 vann hon Lindex Designtävling för Rosa Bandet. Hennes handritade design trycktes upp på toppar som sedan såldes i varje Lindex buik i hela Norden. År 2009 började Kan Dee trycka upp sina verk igen fast på linnen som hon därefter sålde via bloggen och fortfarande gör idag. Hennes linnen har blivit otroligt populära och har bland annat också sålts till länder utanför Sverige - Norge, Finland, Danmark och Portugal.

Förövrigt skriver Kan Dee om allt möjligt i bloggen. Det bjuds på bilder, tävlingar och läsarfrågor. Det finns massvis med teckningar att skåda och linnen, t-shirts och långärmade toppar finns oftast inne att beställa. Och inte nog med det så har Kan Dee börjat designa egna armband vilket också blivit populärt bland läsarna. I den här bloggen händer det nog saker hela tiden!

Skulle du ha andra frågor om Kan Dee så tveka inte att fråga på! :) Då och då fixar hon frågestunder i bloggen och där har du chansen att verkligen fråga ut henne. Dock svarar hon inte på frågor som det redan finns svar på i idigare frågestunder.

Lily [ L i n d a . B l o m ]

Svar: men söt-unge! DU om någon har ingenting att vara avundsjuk på mig för :D hihi!

Anonym

Kan Dee gillar att skriva om sig själv i 3dje person.

Anonym

Du använder ofta samma bilder flera ggr.

Sofia

sötis så himla fin!!!

Anonym

Du verkar vara en helt underbar tjej :) Fantastiska verk må jag säga..:)

Louise

sötnos (aa' <3

J A G D E S I G N A R D I N B L O G G

ååh ja ska med flytta..ser att du bor i västerås..JAg är uppvuxen där..bott i gbg ca 1½ år bara..jag gick på rudbeck..sj?

Anonym

västeråssssssssss i love

MickanLarsson

Hej detta var de grymmaste teckningarna jag någonsin skådat, kommer definitivt beställa linnen utav dig, grymt kul att se så duktiga människor som dig, keep up the good work Mvh Mikaela

Beita

va söt du är! :)

Jessica

Gud vad bra du är!!!!

Går det bara att beställa tröjorna eller finns de att köpa i klädbutiker, vill så gärna ha!

Emilia

Riktigt snygga teckningar! välgjorda. :)

sara

Så sjukt jävla snygga teckningar!

beundrar dig stort bruden.

du är gryM! :D

Jennifer

Du målar sjuulkt fiint ! (L):)

lina

jag tror jag såg dig inne på gina tricot i fredags i västerås :D !

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress