19 FRÅGOR OM MIN BLOGG OCH 1 FRÅGA OM MAT
Min storasyster har börjat blogga och ämnet är matlagning och recept. Jag blir så inspirerad av henne eftersom passionen för det hon gör lyser igenom hennes bilder och texter. Hon tar fantastiskt fina bilder på mat och lägger upp och fotar maten och produkterna som om det vore ett konstverk. Vissa bilder får mig att vilja gå ut direkt till min ateljé och börja måla. De andas lite bohem och familjär känlsa över dem. Ja ni ser ju själva!
 
 
Syrran frågade mig om inte hon fick ställa lite frågor till mig om min blogg och självklart ville jag ställa upp på det. Här kommer dom! ↓
 
Vad bloggar du om?
Jag bloggar om mitt liv som konstnär i ett soligt Portugal där jag bor tillsammans med min sambo (och framtida man) och vår hund. Jag visar gärna upp bilder på min konst och under mitt arbete när jag målar. Bloggar också inredning, skriver om vardagliga grejer, vilka tankar och grubblerier jag har samt postar fina bilder från Portugal eftersom jag tycker om att fota.

Hur länge har du bloggat?
Sedan mars 2009 vilket blir 8 år nu.

Hur kom bloggen till?
Bloggen kom till i samband med att jag startade ett klädmärke under dåvarande artistnamnet "Kan Dee". Jag ville starta en blogg dels för att visa upp min konst men samtidigt för att ha en marknadsföringsplats för mitt klädmärke.

Hur ofta uppdaterar du?
Just nu är det väldigt oregelbundet men jag strävar efter att uppdatera 1-2 gånger per dag. Jag jobbar på det!

Vilken är dina 3 favoritbloggar?
Jag har tråkigt nog ingen favoritblogg eftersom jag knappt läser några. Ni får gärna tipsa om inspirerande och kreativa bloggar!

Saknar du någon typ av blogg?
Ja, flera konstbloggar!

Finns det någon bra blogg om Portugal du känner till?
Nej tråkigt nog. Någon som vet nån?

Vilken var den allra första bloggen du började läsa?
Det minns jag inte tror jag.. Kan det ha varit Kenzas kanske?

Vilken blogg raderade du sist?
Minns jag inte heller..

Vilken blogg lade du till sist?
Min systers blogg The Little Recipe

Vilken är den mest inspirerande bloggen du har i din lista?
Ingen. Eller det får bli min systers blogg då ↑ Hennes passion för matlagning lyser igenom och gör mig allmänt peppad!

Hur många följer du?
Ett tiotal kanske. Men jag läser de knappt fast jag har de i min lista på Bloglovin´.

Hur många följare har du?
Var tvungen att gå in och kolla på Bloglovin'. 16.191 följare

Kommer du fortsätta blogga?
Ja det vill jag gärna.
 
Vad har du för framtidsplaner för bloggen?
Jag vill få en mer regelbunden uppdateringar med ca 1-2 inlägg om dagen gärna med tydliga inriktningar och/eller återkommande ämnen. Jag vill lägga ner mer tid och engagemang på min blogg men har inte riktigt hittat en rutin eller plan ännu. Som sagt så jobbar jag på det :)
 
Finns det något inlägg du ångrar inte gillar?
Ja jag har skrivit en hel del inlägg som jag kan gå tillbaka till idag och ba vafaaan! Vem är hon?! Men detta var i början av min "bloggkarriär" så lite har ju hänt med mentaliteten sedan dess som tur är.

Finns det något inlägg du tycker lite extra mycket om?
Ja, det inlägget som jag pusslade ihop i natt som heter Såhär kan en målning bli till - Step by step. Jag har lagt ner väldigt mycket tid och engagemang i det här inlägget och det tog ungefär 2 och en halv timme att skriva. Jag vet att mina läsare uppskattar den här typen av inlägg och vad gör man inte för dem? :)

Lägger du ut direkt efter du bloggat eller planerar du ut dina inlägg?
Just nu bloggar jag och lägger ut direkt men tanken är att jag ska börja planera lite bättre så att jag får en mer regelbunden uppdatering med bra content med kvalité.
 
Hur många gånger läser du igenom innan du lägger ut?
Brukar korrläsa en gång innan jag lägger ut för att kolla stavfel och om upplägget och formuleringarna i mina texter är ok.

Nämn en bra 3 rätters? (Förrätt varmrätt efterrätt)
Men hallå vad svårt! Det här är ju din grej syrran! Seriöst jag har suttit och klurat på det här ett tag nu men jag kommer typ inte på nåt bra. Jag får prestationsångest.
 
Förrätt: Vitlök och ostgratinerade champinjoner med finhackade soltorkade tomater?
Varmrätt: Röd linssoppa med hembakat bröd?
Efterätt: Kladdkaka med vispgrädde och hallon. Så det så!
 
En fråga till mina läsare: Vad hade ni valt på frågan om en bra 3 rätters?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress